Modele kepuce

  • en
  • Etiquetas

Kepuce per meshkuj te nje Stili te vecante Mocasino TH ne Kete modèle kepuce nderthuret Mjaft mire Stili sportiv me mangé élégant….. Ngjyrat e ndryshme dominuese kombinohen Mjaft mire me detajin ne qepje dhe i Japin nje Stil te vecantedhe Mjaft terheqes kepuces matériel i Bute kamosh perte QENE Komod dhe rehaine gjate gjithe kohes QE i mbani veshur. Sasia minimale e porosisë së blerjes për production është 1 materiali kamosh dhe nje pjese lekure e perpunuar ne pjesen e Pasme..

Login/Sign up