Modele pavoazare toamna

  • en
  • Etiquetas

Tabloul Zânei toamna de anul trecut, și-a găsit Loc și anul acesta în Sala de grupă: sunt superbe!!! Daca se poate comme Dori si eu sabloanele. Multumesc!!! . . FELICITARI! ESTI O PROFESIONISTA! SUCCES DANS NOUL UN SCOLAR! NICOLETA IORDAN MIOVENI ARGES Buna Seara! Comme Dori si eu sabloanele cu Zanele toamna si iarna daca se poate. Felicitari pentru munca DVS! Multumesc! DA, ími place Modul în Care Lucrezia cu Copiii. Si eu Lucrezia la grupă combinată și tot timpul l`ACPPU modalitati Cât mai Practice și mai eficiente de a lucra la grupă. Ma Bucur ca exista cineva ca tine, Care are preocupări de mai bine și Care se respecta PE sine și meseria pe care o Practica! Fiecare OM este Liber să aleagă. Dacă va Dori să citească ce Scrii va fi un OM câștigat, Dacă va Dori să înjosească, o va face numai pentru El. tu ești Cine știi că ești. Nu te potï schimba după cum Bate vântul. Ar fi interesant să afle și plafalți ce întâmpinăm, Noi, educatorii cu puțini copii la grupă.

Să înțeleagă Cât este de greu să Lucrezia PE grupe. Câtă creativitate trebuie în realizarea unei planificări diferențiate. < 3 SUCCES!!!! Îți mulțumesc DIN suflet pentru cuvintele Frumoase! Multă putere de Muncă și un an școlar MINUNAT! Buna ziua. Comme dori sa primesc si eu sabloanele cu Zane. Multumesc în partea Stângă, avem Centrul Tematic și o altă expoziție de lucrări. Vă Rog ca în momentul în Care sollicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol DIN Serie. Veţi Primi pachetul complet, cu toate cele Patru zâne, precum şi decorul cu moş timp. Puteţi accesa paginile consacrer dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele Care le-au folosit deja. Comme dori sa-mi retrimiteti, va rog, fisierele cu anotimpuri, deoarece AM, probleme cu conectarea cateva zile, iar cand m-am reconectat fisierele devenisera inactif. Va multumesc.

Deasupra catedrei am înșirat, PE ață de Pescuit, fructe și légumineuses de toamnă: chiar mĂ gândeam că ar trebui să mĂ opresc aici și să nu mai assure cu activitatea PE blog (bineînțeles că la clasă voi lucra și Dacă am doar 5 copii prezenți). Totuși, pentru că destul de curând ne mutăm în “căsută Nouă” (doar virtuală 🙂), AM renunțat la gândurile negativiste. Buna ziua. Sunt foarte Frumoase si as dori si eu aceste sabloane. Va multumesc! Sunt foarte Frumoase! Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru Zane!. Decorul cu Zana TOAMNA este extraordinar. IMI doresc si eu fiind invatatoare la clasa pregatitoare. Dar…. se poate. Am primit materialele. Sunt foarte Frumoase! Va multumesc pentru amabilitatea de a mi le trimite. Comme Dori si eu cele Patru anotimpuri.

Sunt foarte utile. Multumesc si succes PE mai departe. Bună ziua! Sunt superbe toate materialele. Comme Dori și eu șabloanele cu zânele. Mulțumesc! Un an școlar pelure de ralizari tuturor!!!! Lucrările vor fi schimbate în fiecare săptămână. Postere cu anotimpurile si Lunile anului. Le Puteti folosi atunci cand vorbiti despre anotimpuri, daca realizati un Panou cu sarbatoritii DIN fiecare Luna sau daca obisnuiti sa aveti un calendrier. Cred ca ar trebui sa FAC si zilele saptamanii, ce ziceti? Le puteti descarca PE linkurile de mai jos. Postere acum, Vreau să Revin asupra motivelor despre care vă vorbeam mai sus.

Login/Sign up